Avís legal

1. Dades de l’ empresa.
En el compliment de l’ article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de Juliol, se Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’ exposen les dades identificadores de l’ empresa.

Nom: PROSISCAT
Denominació Social: PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L.
CIF: B65296808
Domicili Social:  AVINGUDA DEL RIU SEC Nº 56 08470 SANT CELONI BARCELONA
Telèfon: 938673859
Adreça de correu electrònic: comercial@prosiscat.com

2. Protecció de dades de caràcter personal.
En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, sobre la protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), del qual l’ objectiu és garantir i protegir, per lo que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. informa als usuaris de que: PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. ha optat les mesures tècniques i organitzatives conforme a lo disposat en la normativa vigent.
Les dades de Caràcter Personal que recull PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. son objecte de tractament automatitzat i s’ incorporen degudament registrats a l’ Agencia de Protecció de Dades, del la qual, la titularitat correspon a PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. Les Dades de caràcter personal obtinguts en el formulari per el registre de noms de domini son transferits a l’ Autoritat i Òrgan Nacional o Internacional registrant competent. Aquesta transferència té com objectiu, única i exclusivament, el compliment de fins directament relacionats amb les funcions legítimes del cedent (PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L.) a través de contracte, és a dir, el registre del nom del domini. La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal tenen com a finalitat el manteniment de la relació contractual que en el seu cas s’ estableix amb PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització ( tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l’ empresa.

PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. ha optat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més a més, s’ han instal·lat totes les mesures i mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accès no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten. L’usuari podrà, en tot moment, exercir els drets reconeguts a la LOPD, d’ accés, rectificació, cancel·lació i oposició.